• Customer Care
  • (888) 123-4567

Καθαρισμός και περιποίηση δερμάτινων επίπλων

Δέρμα, από τις πιο ανθεκτικές επιφάνειες χωρίς μεγάλες απαιτήσεις όσον αφορά τη συντήρηση του για τα έπιπλα σπιτιού. Η διατήρηση του δερμάτινου καναπέ, της καρέκλα ή της πολυθρόνας σας είναι μία εξαιρετικά απλή διαδικασία εφόσον ακολουθήσετε τα σωστά βήματα.

Διαφορετικοί τύποι δερμάτινων ταπετσαριών έχουν διαφορετικές απαιτήσεις καθαρισμού, επομένως πρέπει πρώτα να μάθετε τι τύπο δέρματος έχετε. 

«Ένα καλό καθαριστικό για το δέρμα DIY είναι ένα απλό μείγμα λευκού ξιδιού και νερού». Το δέρμα πρέπει να καθαρίζεται με σημεία σε μικρές περιοχές και στη συνέχεια να προστατεύεται και να μαλακώνει. «Ένας διαλύτης με βάση τα εσπεριδοειδή μπορεί επίσης να αποφέρει καλά αποτελέσματα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ένα εντελώς φυσικό ενυδατικό σαπούνι και λίγο ζεστό νερό για να έχετε καλά αποτελέσματα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Η ενυδατική πτυχή είναι να αποτρέψει το στέγνωμα του δέρματος.»

Το δέρμα, όπως και το δικό μας δέρμα, χρειάζεται να ενυδατωθεί και να σφραγιστεί μετά τον καθαρισμό. Είναι σημαντικό να ολοκληρώσετε τον επιτόπιο καθαρισμό επεξεργάζοντας ολόκληρο το ρούχο, το έπιπλο ή άλλα δερμάτινα αντικείμενα με ένα μαλακτικό καθαρισμού όπως το Leather Honey.


Email
Image

Υπηρετούμε την ποιότητα όλα αυτά τα χρόνια και διευρύνουμε τις συνεργασίες μας και με νέους οίκους του εξωτερικού ώστε να καλύπτουμε κάθε ανάγκη.

Πιστεύουμε ότι η μεγαλύτερη διαφήμιση μας παραμένουν οι ικανοποιημένοι πελάτες μας.

Επικοινωνία

Διεύθυνση
Μιαούλη 1, Αθήνα 105 54
Τηλέφωνα:
icon phone + 30-2103213097
icon phone +  30-2103218160
Email: dermatakokkos@gmail.com