• Customer Care
  • (888) 123-4567

Επιλογή δέρματος αυτοκινήτου

Όταν μιλάμε για δέρμα εσωτερικού χώρου και ταπετσαρίες αυτοκινήτου εννοούμε εκείνο το υλικό που καλύπτει τα εσωτερικά μέρη του θαλάμου επιβατών ενός οχήματος. Αυτά τα μέρη περιλαμβάνουν τα καθίσματα, το ταμπλό, το τιμόνι, τα υποβραχιόνια, τα προσκέφαλα, τις πόρτες και μερικές φορές ακόμη και την οροφή. Το δέρμα, όπως και κάθε άλλο υλικό, υπόκειται σε φθορά και ακόμη κι αν το πραγματικό δέρμα είναι πολύ πιο ανθεκτικό από άλλα υλικά (όπως απομίμηση δέρματος ή αλκαντάρα), αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να αντικατασταθεί ή να ανανεωθεί. Τα δέρματα που χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των εσωτερικών χώρων των αυτοκινήτων είναι συχνά τα ίδια με εκείνα που χρησιμοποιούνται στον τομέα των επίπλων, δηλαδή μεγάλα δέρματα βοοειδών που έχουν δεψει με χρώμιο, ανθεκτικά και κατάλληλα για κάλυψη μεγάλων επιφανειών.

Το καλύτερο δέρμα για ταπετσαρίες αυτοκινήτου

Ποια είναι τα πιο χρησιμοποιημένα δέρματα για την κάλυψη εσωτερικών χώρων αυτοκινήτων; Τα πιο χρησιμοποιούμενα δέρματα για ταπετσαρίες αυτοκινήτων είναι τα ολόκληρα δέρματα αγελάδας που έχουν μαυριστεί με χρώμιο με χρωματισμένο φινίρισμα (διορθωμένος κόκκος). Αυτός ο τύπος δέρματος αντιπροσωπεύει τον καλύτερο συμβιβασμό μεταξύ εμφάνισης, κόστους και ανθεκτικότητας στο χρόνο. Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες χρησιμοποιούνται πιο πολύτιμα δέρματα, όπως το δέρμα nubuck ή τα ολόκληρα δέρματα, αλλά είναι απαραίτητο να αντιμετωπιστεί μια μεγαλύτερη λεπτότητα του υλικού.

Το καλύτερο δέρμα για να καλύψει το τιμόνι αυτοκινήτου

Αν θέλετε να καλύψετε το τιμόνι του αυτοκινήτου, προτείνουμε τη χρήση δερμάτινου πλήρους κόκκου, όπως νάπα βοοειδούς φινιρισμένης ανιλίνης ή ημι-ανιλίνης, καθώς το τιμόνι υπόκειται σε τρίψιμο και όχι σε σχίσιμο και τάση.

Πώς να επιλέξετε το σωστό δέρμα;

Πώς να επιλέξετε το πιο κατάλληλο δέρμα για το αυτοκίνητό σας; Φυσικά, πολλά εξαρτώνται από το προσωπικό σας γούστο αλλά και από τα χρώματα του αυτοκινήτου. Ένα αυτοκίνητο που έχει σκούρο εξωτερικό μπορεί να χρειάζεται ελαφριές ταπετσαρίες και το αντίστροφο. Ωστόσο, πρέπει επίσης να σκεφτούμε την πρακτικότητα της ταπετσαρίας: τα ελαφριά δερμάτινα καθίσματα, στην πραγματικότητα, τείνουν να λερώνονται πιο εύκολα και χρειάζονται περισσότερη συντήρηση. Αυτά που είναι πολύ σκοτεινά, από την άλλη, μπορούν να ζεσταθούν πολύ εύκολα όταν χτυπηθούν από τις ακτίνες του ήλιου. Τα κόκκινα καθίσματα μπορεί να είναι κολλώδη σε αυτοκίνητα που δεν είναι πολυτελή. Για να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε ποιοτικό δέρμα, προτιμήστε πάντα το πλήρες δέρμα: είναι το καλύτερο από αισθητική άποψη και επίσης το πιο ανθεκτικό στο χρόνο.

 

Email
Image

Υπηρετούμε την ποιότητα όλα αυτά τα χρόνια και διευρύνουμε τις συνεργασίες μας και με νέους οίκους του εξωτερικού ώστε να καλύπτουμε κάθε ανάγκη.

Πιστεύουμε ότι η μεγαλύτερη διαφήμιση μας παραμένουν οι ικανοποιημένοι πελάτες μας.

Επικοινωνία

Διεύθυνση
Μιαούλη 1, Αθήνα 105 54
Τηλέφωνα:
icon phone + 30-2103213097
icon phone +  30-2103218160
Email: dermatakokkos@gmail.com