• Customer Care
  • (888) 123-4567

Δερμάτινη Τσάντα - Tips για τη διατήρησή της

Το δέρμα, όπως και το δέρμα σας, χρειάζεται να ανανεώνεται περιοδικά τα ζωτικά του έλαια για να παραμένει απαλό και ελαστικό. Κάντε πρακτική τον καθαρισμό και την προετοιμασία της δερμάτινης τσάντας σας και θα σας εξυπηρετήσει καλά για πολλές δεκαετίες, πιθανώς για μια ζωή.

Το μαλακτικό δέρματος μπορεί να αγοραστεί στο εμπόριο ή μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας με φθηνά συστατικά στο σπίτι. Υπάρχουν πλεονεκτήματα στο να φτιάξετε το δερμάτινο μαλακτικό σας εκτός από το γεγονός ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα. Η δημιουργία ενός προσαρμοσμένου μαλακτικού μικτού δέρματος σάς επιτρέπει να εξατομικεύσετε το άρωμα, το πάχος και τη συνοχή του προϊόντος για να δημιουργήσετε ένα δερμάτινο βάλσαμο ή κερί που είναι τέλειο για τις ανάγκες σας.

Ένα καλό μαλακτικό δέρματος εξυπηρετεί τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Βοηθά στον καθαρισμό και τη διατήρηση του δέρματος.
  • Αντικαθιστά τα ζωτικά έλαια που χάνει το δέρμα λόγω της έκθεσης.
  • Διατηρεί το δέρμα μαλακό, εύπλαστο και εύκαμπτο.
  • Αποτρέπει το σκάσιμο, το στέγνωμα και το ξεφλούδισμα.
  • Διατηρεί τη λάμψη και τη γυαλάδα του εκλεκτού δέρματος.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ CONDITIONER;

Το μαλακτικό δέρματος έχει σχεδιαστεί για να απορροφάται εύκολα από το δέρμα για να θρέψει και να ενισχύσει τις ίνες για να επαναφέρει την απαλότητα και την ευελιξία. Το αυθεντικό ολόσωμο δέρμα είναι φυσικά ανθεκτικό στη βρωμιά – ωστόσο, ακόμη και το καλύτερο δέρμα θα λερωθεί με τη χρήση. Το δέρμα που έχει εκτεθεί στα στοιχεία (νερό, βρωμιά, ξηρή θερμότητα) θα χρειάζεται καθάρισμα και περιποίηση πιο συχνά από ένα αντικείμενο που χρησιμοποιείται σπάνια. Η υπερβολική προετοιμασία του δερμάτινου αντικειμένου σας μπορεί να το αφήσει πολύ μαλακό και να χάσει το σχήμα του. Μια μικρή ποσότητα κοντίσιονερ είναι το μόνο που χρειάζεται, και συνήθως το δέρμα χρειάζεται να μαλακώνεται μόνο 2-4 φορές το χρόνο.

Όταν δεν χρησιμοποιείτε την τσάντα, φροντίστε να τη γεμίζετε για να διατηρεί το σχήμα της.


Email
Image

Υπηρετούμε την ποιότητα όλα αυτά τα χρόνια και διευρύνουμε τις συνεργασίες μας και με νέους οίκους του εξωτερικού ώστε να καλύπτουμε κάθε ανάγκη.

Πιστεύουμε ότι η μεγαλύτερη διαφήμιση μας παραμένουν οι ικανοποιημένοι πελάτες μας.

Επικοινωνία

Διεύθυνση
Μιαούλη 1, Αθήνα 105 54
Τηλέφωνα:
icon phone + 30-2103213097
icon phone +  30-2103218160
Email: dermatakokkos@gmail.com